Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Bude nejteplejší den v roce. Víme, kde ho oslavit

doporučujeme | 12. 8. 2016


Celovíkendový pride tip: Meteorologové by se možná přeli, organizátoři Prague Pride 2016 ale mají jasno. V sobotu bude v Praze nejteplejší den v roce a uvidíte i duhu. Průvod hrdosti startuje z Václaváku ve 12 hodin. V neděli je naplánovaný hrdý piknik na Střeleckém ostrově.

[newsletter2/33_uvodni.jpg]
Čeká nás víkend plný tolerantního poznání. 

Pátek večer
Do tance, mládeži! Třeba v tančírně pod viaduktem nebo v Radosti FX bez vstupného. Komu se chce raději sedět, má možnost v kině Aero – premiérově vysílají jeden z nejočekávanějších asijských počinů, film Komorná.

Sobota
Aby těch duhových barviček nebylo o víkendu málo, můžete si zaběhnout i barevný běh Run In Colors. Pořádně vás rozpohybuje i první ročník electro-swingového festivalu Swing Me Prague s francouzskou hvězdou Caravan Palace. A pro pohybově méně nadšené je tu Únětické posvícení – narazí posvícenský speciál a bude se i soutěžit o nejlepší posvícenský koláč. 

newsletter2/33_runincolors.jpg
Pětikilometrový běh Run In Colors sbírá peníze pro Nadační fond Pink Bubble.

Neděle
Kdo se minulý víkend nepoklouzal na obří vodní skluzavce, má možnost ještě na Slide festivalu. Malý festiválek s hudbou, párkem a hořčicí se usídlí na netradičním místě – na zahradě bývalé drážní celnice na Vltavské. A nedaleko v Crossu máte opět možnost pořídit si nějaký ten kus umění zadarmo.

Pro děti
Vemte mámu s tátou v sobotu do DOXu a postavte sousoší své rodiny. V neděli zajděte do Nákladového nádraží Žižkov a vyzkoušejte si nejrůznější žonglovátka pod vedením Cink Cink Cirku. A pohádku opět obstará Bajkazyl na Náplavce, tentokrát už předposlední a také English friendly. 

newsletter2/33_cinkcinkcirk.jpg
Žonglérská dílna s Cink Cink Cirkem pro děti i rodiče. 
 

news

Kam vyrazit v srpnu v Praze zadarmo?
Zahrajte si beach! Víme kde všude
Kompletní přehled letních kin 
Praha chtěla pořádat olympijské hry už třikrát

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!