Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

5+1 pětihvězdičkových letních kin

doporučujeme | 23. 8. 2016

Jasně, kino ve Žlutých lázních milujeme, promítání pod kyvadlem má styl a před Crossem to taky není k zahození, ale… některá letní kina jsou prostě ještě lepší. A nejsou od nás až tak vzdálená!



Somerset House v Londýně 

V zimě se na nádvoří neoklasicistního Somerset House bruslí, v létě se tu pod širým nebem sledují filmy. Romantika tu střídá romantiku.

somer.jpg

Kino na hoře Montjuïc v Barceloně
Hora Motjuïc s hradem, který v minulosti sloužil jako vězení, se nachází přímo nad barcelonským přístavem. Skuteční padouchové už odtud dávno zmizeli a nahradili je ti na filmovém plátně. Jejich příběhy můžete pohodlně sledovat z lehátka. K pronajmutí jich tu mají na 500.

sala-montjuic-home4.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/blue-03.jpgKino na řeckém Santorini
Objednejte jahodové daiquiri, mojito nebo zmrzlinu a užijte si po celodenním lenošení na pláži lenošení před filmovým plátnem v letním kině na řeckém Santorini.

recko.jpg

Chorvatský filmový festival v amfiteátru v Pule
Místo do Karlových Varů můžete příští rok zkusit vyrazit do Puly. Každý rok se tu totiž koná filmový festival v římském amfiteátru z prvního století našeho letopočtu.

pula2.jpg

Filmový festival ve švýcarském Locarnu
Každý rok v létě se Piazza Grande v Locarnu mění v obrovské letní kino. Filmy tu najednou sleduje až 8000 diváků.

locarno.jpg

Bonus: Hot Tub Cinema v Anglii  
V tomhle kině se filmy více než jen sledují. Oslavují se tu! Během promítání se totiž nejen ponoříte do děje filmu, ale ponoříte se i do horké vody plné bublinek. Filmová párty ve vířivce může začít.

hottube.jpg 

A pokud byste přeci jen zatoužili po letňáku v Praze, tady je jejich kompletní přehled včetně programů.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!