Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

La Loca už nespí ani přes den

advertorial | 11. 7. 2016

Hudební klub La Loca už od roku 2013 v noci hraje, zpívá a paří, přes den nabízí relax a stylový prostor pro obchodní i přátelské schůzky. Interiér tohoto někuřáckého podniku u Karlova náměstí nyní prošel rekonstrukcí a výrazně změnil svou tvář.

laloca.jpg

Poněkud jednotvárné židle nahradily pohodlné pohovky a luxusní gauče. Atypická výzdoba na stěnách se kromě fotografií skládá také z hudebních nástrojů nebo třeba kuchyňského náčiní. Intimní atmosféru dokreslují designová světla s pečlivě voleným hudebním doprovodem a o špičkový zákaznický servis se stará trénovaný mezinárodní personál. 

„Chtěli jsme pro naše návštěvníky zatraktivnit náš prostor a nabídnout jim opravdu příjemné domácí prostředí," tvrdí o novém konceptu obchodní a marketingový ředitel Gilles Oulevey, „takové, do kterého se budou rádi vracet." 

13584823_1068816236537611_4908032238804509454_o.jpg

Od rána se prostorem line vůně kávy La Boheme, která kromě jedinečné chuti sází na kvalitu a udržitelnost životního prostředí. Polední obědová nabídka se skládá z crossover kuchyně a nabízí z velké části netradiční mezinárodní pokrmy. Na své si tak přijdou i nejnáročnější gurmáni každý všední den mezi 11:30 a 14:30. 

Letní zahrádka byla během rekonstrukce vylepšena o vysouvací střechu. Klid a pohodu tak můžete zažít přímo v rušném centru města i za deštivého počasí každý den do 22:00. 

zahradka.jpg

La Loca se tedy může chlubit opravdu rozmanitým zázemím. Ať už hledáte místo s trochou klidu, prostor na pracovní schůzku nebo jen posezení s přáteli, vyzkoušet tento jedinečný prostor skutečně stojí za to. 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!