Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Osm hrozných a dvanáct dobrých

doporučujeme | 8. 1. 2016


Celovíkendový tip s kolty proklatě nízko: Jestli je v pořadí osmý film Quentina Tarantina hrozně dobrý, nebo hrozně špatný, můžete na vlastní oči posoudit tento víkend. A koho western pod taktovkou Ennia Morriconeho neinteresuje, nechť se nechá zlákat dalšími dvanácti (jistě dobrými) víkendovými tipy.

newsletter2/osmhroznych.jpg
Film Osm hrozných se o víkendu premiérově představí v českých kinech.


Pátek večer
Čtvrtý ročník ultimátní falus párty Den Péra 2016 je příslibem vskutku kulervoucí zábavy. Užít si můžete i bez lascivního podtextu třeba na Jungle DNB Session v Crossu. A dokonce můžete být Opilí v divadle DISK, aniž byste požili.

newsletter2/denpera_kolaz.jpg
Den Péra ve Storm Clubu je nebývalá chujovina s propracovaným merchandisingem.


Sobota
Lednové mrazíky je třeba přemoci tancem, takže plynule pokračujeme i v sobotu. Sukně a gatě roztočte ve swingovém rytmu v Dance Studiu 7, jestli vám garderoba potřebná k roztočení chybí, pořiďte si ji během bazaru před tím. Tvrdej rock místo nadýchanýho dortu servíruje na svých narozeninách Rock Café. A d'n'b v drážďanském stylu přijede do Stormu.

Neděle
Dortu, konkrétně nejlepšího svatebního roku 2016, se dočkáte v neděli v Clarion Congress Hotelu. Nebo se můžete stát hvězdou nového hudebního klipu skáčkařů Fast Food Orchestra. Záleží přece jenom na vás, z čeho budete K smrti šťastní

newsletter2/dort.jpg
Součástí finálového klání svatebních dortů je i veřejná ochutnávka.


Pro děti
Tento víkend přeje šprtům. Máte doma malého chemika? Vemte ho do alchymistické školy plné dýmu, bublání, klokotání i výbuchů. Malé historiky seznámí lvíček Arje s osudy židovských dětí za II. světové války. A Ze století do století se dá cestovat také pomocí hudby.
 

news

Kam vyrazit v lednu zadarmo?
Jak to v roce 2015 dopadlo s kvízy, únikovkami či vývary
Nejlepší bary ve městě a co v nich musíte ochutnat
Alkohol dochází nejčastěji v jednu, říkají párty záchranáři
 

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!