Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Vltava bude praskat ve švěch

doporučujeme | 7. 8. 2015

Celovíkendový fashion tip: Pro všechny, kdo mají vkus a nebojí se ho použít, je v pátek a sobotu připravený bazar s oblečením a módními doplňky. Tak neváhejte a přikýblete do Nudného otce.

newsletter2/bazar.jpg
Nudný ÝBRKÝBL je příslibem zábavy v kavárně Nudný otec.


Pátek večer
Pravý a levý břeh Vltavy si budou opět o něco blíž díky novému přívozu. Staňte se svědky šťastného shledání Karlíňanů a Holešovičáků. Společnou veselici včetně improvizovaného triatlonového nezávodu povedou sjednocující delegáti Přístav 18600 a Vila Štvanice. A když už budete v Holešovicích, nasměrujte své rozveselené kroky třeba do Tiskárny na vzduchu na Fatal Noise a Spiritual. Důvod k oslavě mají také příznivci City Surfer – osmé narozeniny sfouknou v Meet Factory.

Sobota
Zčeřená hladina Vltavy se ještě ani nestačí uklidnit a už bude svědkem historicky prvního Jet Ski Festivalu v hlavním městě. Účast přislíbil i "člověkodelfín" jetovator. Plavky a voda (mydlinková), jsou nezbytnou součástí také Car Wash Summer Bikini Party. Užijete si vy i váš miláček (plechový). A vymydlený dočista vyrazte třeba na kanadské hudební překvapení Ought.

clanky4/jetski.jpg
Závody na vodních skútrech, exhibice freestylových triků, jetovator... To je Jet Ski Festival na Vltavě
(oficiální Facebook stránky)


Neděle 
Oslaďte si nedělní odpoledne a zajděte na Brownies. Hrají na Střelečáku. Plynule pak můžete pokračovat podél Vltavy na veganský piknik do Stromovky. Anebo zůstaňte věrní smíchovským vodám a ponořte se do sedaček letního kina a emotivního příběhu o Amy Winehouse.
 
Pro děti
Ve Vltavě se dá najít ledacos. Vydejte se na průzkum s odborníky na slovo vzatými, hastrmanem a jeho kumpány. A jestli vás zlákalo volání dálek, tak začněte balit kufry. V sobotu vás čeká výprava kolem zvířecího světa. Nezapomeňte si vyzvednout pas u pokladny ZOO.

newsletter2/vodnik.jpg
Vydejte se proti toku času a také Čertovky v doprovodu hastrmana, který vás seznámí s pražskými vodníky.
 

víkend

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!