Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
ledna

New Sound Orchestra

Vzorkovna

zpět na výpis akcí
 

New Sound Orchestra je unikátní projekt, ve kterém se potkávají světy taneční hudby a živých nástrojů.

Datum:16. 01. 20
Cena:Zdarma
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

New Sound Orchestra je unikátní projekt, ve kterém se potkávají světy taneční hudby a živých nástrojů. V lahodném koktejlu se skloubí d'n'b s živými nástroji pod patronací Dj Nadji, to vše okořeněný výraznou, ale protichůdnou dvojicí vokalistů. Dynamická zpěvačka Babygal Sarah a energický raper Dorsey dotváří atmosféru večera. Přijď i ty na autorský večer, kde tě podmaní sexy tón saxofonu, el.kytary a houslí ve skloubení s taneční elektronikou.

Původně především drum and bassový projekt do sebe postupně nasával vlivy bass music, rapu a grimu. Produkce se od původních remixů již vydaných tracků posunula k vlastním zdrojům. Ať už to byl dublinský producent DoubleScreen nebo spolupráce s tuzemskými producenty jako Dryman nebo Coco Jammin. V “živé” sekci kapely se za léta vystřídala řada muzikantů, kteří přinesli další příchutě world music, klasické hudby nebo jazzu. Na mikrofonu se kromě vokalistek objevili i grimoví MCs Tubs a Rook. Jednoduše - New Sound Orchestra se nebojí propopojovat a nechávat se překvapit.

V roce 2018 se po kratší pauze dali do práce v nové sestavě. Základní partu DJ - bicí - saxofon - kytara a VJ doplnila mladá zpěvačka a raperka Sára Severová. Jejich návrat na pódia ohlašuje singl “Heroes”, zasněná elektronická balada s příchutí dubstepu. Videoklip natočil VJ kapely Jan Husák tvořící pod značkou alesco.cz. Video se natáčelo guerillovým způsobem v pražském metru za plného provozu a je to první vlaštovka z chystaného EP.

New Sound Orchestra:
Sarča Severová (zpěv), Patrick Dorsey (zpěv, rap), Zuzana Lukášová (saxofon), Michal Rejl (el. kytara), Tomáš Will Vilím (housle), Naďa Hůlková Dj-Nadja a Jan Husak (life VJ).


Konec hodinu po půlnoci, vstup zdarma.

Vzorkovna
Tel:
Národní 11
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: