Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
ledna

Badminton pro nezadané 30-44

Jiná seznamka

zpět na výpis akcí
 

Pojďte se příjemně seznámit při hraní badmintonu!

Datum:12. 01. 20
Cena:650 Kč
Čas:14:45 - 20:30
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Jak to bude celé probíhat? Nejprve se představíme a trochu prolomíme ledy nenucenou seznamovací hrou. Kromě jména se dozvíme o druhých i něco navíc, třeba kdo má jaký koníček nebo nějakou jinou informaci, díky které se nám už dál bude snáz povídat. Tuto část se snažíme zorganizovat tak, aby odpadla nervozita, rozproudila se dobrá nálada a aby se účastníci začali postupně poznávat.

Po úvodních hrách se převlékneme a přesuneme na kurty. Pro začátečníky bude na místě trenér, který je naučí základy techniky. Pokročilí budou mít možnost sehrát turnaj, a to buď v singlech (tj. dvouhry), nebo v případě velkého zájmu jako čtyřhry. Kurty máme pronajaté na 2 a půl hodiny, takže bude dost času se pořádně vyřádit. A kdo nebude chtít hrát tak dlouho, bude se moct občerstvit a využít čas k povídání.

Po skončení zajdeme na večeři, zapijeme své úspěchy, posedíme, popovídáme, ...

Poznámky:

·         Cena zahrnuje pronájem kurtů na dvě a půl hodiny a trenéra.

·         Minimální počet účastníků je 5 mužů a 5 žen.

·         Doba trvání je tři a půl hodiny + posezení.

Hotel Step
Tel: 704 099 100
Malletova 2350/​6
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: