Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Nejen blešák - Nenosíš

Divadlo Na zábradlí

zpět na výpis akcí
 

Blešák s vánoční tématikou. Mimo to, co jste viděli minule (hadry, bižu, líčidla, boty atd.) bude navíc i pánská sekce oblečení.

Datum:08. 12. 19
Čas:11:30 - 17:30
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Na základě toho, že minulá akce Nenosíš byla za nás úspěšná, vás bylo dost a my jsme byly šťastný, tak z euforie vznikla myšlenka, že budeme dál pokračovat.
Takže jsme pro vás udělaly další akci a to s vánoční tématikou. Mimo to, co jste viděli minule (hadry, bižu, líčidla, boty atd.) bude navíc i pánská sekce oblečení. Opět tam bude naše boží Adéla dělat real tetovačky. Můžete se těšit i na workshopy dělání vánočních věnců, zdobení perníčků nebo vytváření vánočních přáníček.
Tentokrát pro vás budeme mít i papírový tašky, ve kterých si věci budete moct odnést! Éj!

A nezapomeňte, že významná část prodeje jde na charitu - Nemocnici pod Petřínem! Zase bude dobrý kafe a hlavně ta dobrá atmosféraaaaa!

Divadlo Na zábradlí
Tel: 222868868
Anenské náměstí 5
Praha 1, 11533
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: