Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
prosince

STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY – veletrh dárků a dekorací

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY vdechne sváteční atmosféru výstavnímu areálu PVA EXPO PRAHA už pojedenácté!

Začátek:12. 12. 19
Konec:15. 12. 19
Cena:od 30 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Oblíbený veletrh STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY návštěvníkům nabídne expozici se 400 stánky a více jak 10 000 tipy na originální nadílku pod stromeček. Zavítejte na největší předvánoční prodejní akci a seznamte se s produkty tradičních českých výrobních firem, ale i s nezávislou autorskou sekcí.

Tradice na stůl i pod stromeček

Rukodělnou tvorbu a lidovou tvořivost tradičně představí ČESKÝ JARMARK. V části VÁNOČNÍ HODY se bude jíst, pít a ochutnávat vše, co jen trochu voní Vánocemi. Organizátoři mysleli i na celiaky. Ti mohou své chuťové buňky uspokojit na BEZLEPKOVÉM TRHU.

Vánoční pěvecké hvězdy a hvězdičky

Sváteční atmosféru veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY dokreslí bohatý doprovodný program. Ve čtvrtek čeká návštěvníky řada vystoupení pěveckých a tanečních souborů, v pátek pak program s dětmi z dětských domovů pod záštitou sdružení CHARITA DĚTEM.

Zlatý hřeb celého veletrhu se ale odehraje v sobotu 14. prosince od 13 do 17 hodin. V rámci programu nazvaného DEJME ŠANCI DĚTEM (pořádá CHARITA DĚTEM) vystoupí mnoho známých tváří. Menší děti pobaví Václav Upír Krejčí, větší nadchne ohnivá show Petra Dragona Kozáka, ale celou rodinu zaručeně roztančí italská legenda Drupi & Davide Mattioli s největšími hity a novými duety obou zpěváků. Odpolednem návštěvníky provede Anife Ismet Hassan Vyskočilová.

Více o veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY se dozvíte na stránkách akce www.vanocnidny.cz.

Vstupenku se slevou najdete na https://vstupenky-pva.cz/stribrne-vanocni-dny-2019.

Otevírací doba: 10.00–18.00

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667, Praha 9
199 00, www.pva
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: