Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
listopadu

Goodbye Pragovko! / Nanovo party + výprodej

Pragovka

zpět na výpis akcí
 

Připravili jsem pro vás slevu 20% na nákup v našem studiu a navíc ještě výprodej vyřazených předmětů za lidovku.

Datum:15. 11. 19
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Stěhujeme se a to je skvělý důvod pro mejdan a rozloučení se s naším současným prostorem! Připravili jsem pro vás slevu 20% na nákup v našem studiu a navíc ještě výprodej vyřazených předmětů za lidovku ;) 

Přijďte se naposledy podívat do naších úžasným prostorů v areálu bývalé Pragovky, která se v následujících letech pravděpodobně změní k nepoznání stejně jako její okolí. 

Prohlédnout si budete moci na nové komody Jiřího Jiroutka a pozdravit se s legendou českého nábytkářského průmyslu, Jiřím Jiroutkem osobně. 
Pokud budete mít nějaký dotaz ohledně renovace, například výběru látek, náš mistr renovací vám bude k dispozici a můžeme projít také naše vzorníky látek.  
Nezapomínáme ani na váš interiér -  na mejdanu bude přítomen i Jakub Jirman – jeden z architektů, se kterými spolupracujeme. Pokud máte nápad, který bychom Vám mohli pomoci doladit budeme připraveni!  Pří skleničce je většinou diskuze příjemnější ;)

Pragovka
Tel:
Kolbenova 616/34
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: