Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
listopadu

Pět let VILA Štvanice!

VILA Štvanice

zpět na výpis akcí
 

Pátá sezóna Divadla VILA Štvanice!

Datum:01. 11. 19
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla

Tak schválně! Kdo z vás si pamatuje na první imerzivní iscenaci, kterou to všechno začalo?

V září 2013 Tygr v tísni na tři týdny proměnil starou klasicistní Vilu č. p. 858 na pražském ostrově Štvanice v dějiště mystického detektivního románu Gustava Meyrinka a vytvořil inscenaci GOLEM Štvanice, během níž se diváci mohli po domě volně pohybovat a sami si příběh skládat a utvářet.

Poté se zde Tygři rozhodli založit divadlo a ke spolupráci přizvali soubory Geisslers Hofcomoedianten a Divadlo LETÍ. Společnými silami vybudovali jednu z nejúspěšnějších pražských nezávislých scén.

Letos začátkem listopadu to bude 5 let od prvního představení, které oficiálně otevřelo Divadlo VILA Štvanice, a my chceme, abyste u toho byli s námi!

Tento den oslavíme večírkem! K tanci a poslechu nám bude hrát DJ Fefe + Dave Trumpeteer.

Občerstvíme se naší oblíbenou zábavou - upeč - přines - dej si! Přineste své nejlepší pečínky, buchty od babičky nebo olivy z Lidlu, prozradíme si recepty a společně si pochutnáme.

Celé Divadlo VILA Štvanice se na Vás těší!

VILA Štvanice
Tel: 721 347 911
Ostrov Štvanice 858
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: