Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
října

KOKO Comedy v tramvaji

Dopravní podnik hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Vystoupení dvojice blondýn pod názvem KOKO Comedy, Luc a Kat, v tramvaji Měsíček.

Datum:29. 10. 19
Cena:200 Kč
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

KOKO Comedy v tramvaji Měsíček v úterý 29. 10. 2019!
V říjnu slaví vozovna Střešovice 110 let od svého vzniku, a tak kromě tradičních akcí jsme pro vás připravili jednu novinku. Vystoupení dvojice blondýn pod názvem KOKO Comedy, Luc a Kat, v tramvaji Měsíček v úterý 29. října.
Chcete si užít pořádnou jízdu? Nastupte si do tramvaje, kde se budete smát od vozovny až na konečnou! Originální stand-up show dua Koko Comedy pořádně rozvibruje vaše bránice. Laskavé i pořádně ostré vtipy na témata, která vás baví. Ukončete nástup a výstup a jeďte s námi do stanice Humor! Délka jízdy je jedna hodina a pozor, počet míst je omezen!
Tramvaj Měsíček obvykle vozí pražské školáky, v úterý 29. října v 19 hodin s ní vyrazíte na hodinovou jízdu plnou humoru!

Nástupní místo: zastávka Vozovna Střešovice v Muzeu MHD (mapa), Patočkova 4, Praha 6
.

Dopravní podnik hl. ...
Tel: 296191817
Patočkova 460/4
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: