Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
října

Narozeninový Fear House ve Vnitroblocku

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Vnitroblock slaví 3. narozeniny a my jsme se rozhodli, že oslavu pojmeme trochu netradičně.

Datum:31. 10. 19
Cena:100 Kč
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Něco vám ale řekneme, máte se rozhodně na co těšit, protože něco takového tu ještě nebylo!

31.10. není jen den otevření Vnitroblocku, ale slaví se také Halloween. Proto jsme se ve spolupráci s Prague Fear House rozhodli, že na jeden večer proměníme celý Vnitroblock na dům hrůzy! Falešná krev, profesionální strašidla, parádní kostýmy a strašidelné prostředí - zkrátka Vnitroblock, jak jste ho ještě nikdy neviděli. A budou se bát i ti největší nebojsové!

Jak to bude probíhat? Se setměním (tedy zhruba v 17:00) začne prohlídka domů hrůzy z ulice Dělnická. Trasa povede uličkou přes Uprostřed Vnitroblocku a Taneční Sector až do hlavního prostoru kavárny, kde už mezitím pojede naše narozeninová party, kde nebudou chybět speciální drinky, dobrá hudba od našich rezidentních DJ's a pro ty, kteří dorazí v kostýmu máme  překvapením!

PS: Pokud strachu tolik neholdujete, vstup na narozeninovou oslavu bude možný i z ulice Tusarova, všem ale doporučujeme přijít strašidelný dům vyzkoušet, bude to rozhodně stát za to! 

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: