Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
října

Lonely horny only

A studio Rubín

zpět na výpis akcí
 

Autorská inscenace o hledání vztahu já & ty, já & on, on & ona a my v době všemocného internetu.

Datum:16. 10. 19
Cena:250 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla


Tinder, Grinder, Badoo ‒ aplikace, které umožňují snadné seznámení, rychlou možnost setkání a také příležitost k „anonymnímu“ sexu. Generuje právě anonymita neobvyklou přitažlivou sílu? Absolutní osvobození, když nejde druhého uchopit jinak než fyzicky. Přitažlivost a bezvztažnost jako fenomény současného internetového seznamování. Co ale lehká dostupnost sexuálních partnerů dělá s naší intimitou, s naším vnímáním sexu, partnerských vztahů a lásky? Jak mění Já a Ty? Co je na tom druhém tak přitažlivé? Nebo je především přitažlivá ona bezvztažnost?

Komedie, romantika, thriller? Autorská inscenace o hledání vztahu já & ty, já & on, on & ona a my v době všemocného internetu. Nejen mileniální virtuální mišmaš s kvalitním soundtrackem. 

REŽIE: Ondřej Štefaňák
DRAMATURGIE: Dagmar Radová

HRAJÍ: Anita Krausová a Vojtěch Hrabák

A studio Rubín
Tel: 257 221 158
Malostranské náměstí 9
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: