Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

Squash Czech Open 2019

Hamr sport Záběhlice

zpět na výpis akcí
 

Šestnáct hráčů z první světové dvoustovky, to už tu dlouho dobu nebylo. Squash Czech Open začne ve středu 2.10.2019.  

Začátek:02. 10. 19
Konec:06. 10. 19
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: sport|squash, tenis, badminton

Šestnáct hráčů z první světové dvoustovky, to už tu dlouho dobu nebylo. Od středy do neděle budou v pražském sportovním centru Hamr v Záběhlicích řádit kvalitní squashisté z Evropy, ale také z Brazílie nebo z Jordánska. A pozor – také čeští hráči vysílají do Czech Open kvalitu! O nejvyšší místa se chce porvat Martin Švec, třetí nasazený squashista. Překvapit může také Jakub Solnický nebo Viktor Byrtus, jeden z nejlepších světových juniorů. „Půjde o výjimečnou akci. Konkurence je velká, zároveň čeští reprezentanti mají velké šance,“ prohlásil Tomáš Fořter organizátor turnaje, který začne ve středu 2. října, finále je na programu v neděli od 16:00.

Turnaj začne ve středu 2. října zápasy prvního kola od 18:00. Z domácích hráčů se v něm představí v 18:00 Petr Nohel, v 18:45 Viktor Byrtus, v 19:30 David Zeman a ve 20:15 Jakub Solnický. 

Druhé kolo se bude hrát ve čtvrtek také od 18:00. V něm se spolu s ostatními nasazenými hráči představí i Martin Švec, který je na turnaji nasazený jako číslo 3. Martin bude hrát v 18:45 a doufáme, že nebude ve druhém kole jediným českým zástupcem. 

Nejvýše nasazeným hráčem je 89. hráč světa Dán Kristian Frost, který v Praze v červnu vyhrál Prague open a vrací se tedy na "místo činu". Druhý nasazený je Belgičan Jan Van Den Herrewegen. 

Program turnaje bude v pátek pokračovat čtvrtfinálovými zápasy od 18 hodin. V sobotu jsou na programu semifinálové boje od 16:00 a ve stejný čas začne v neděli i finále. 

Zveme všechny fanoušky squashe, aby se přišli podívat na výborný squash a zejména podpořit domácí hráče.

Hamr sport Záběhlice
Tel: 272772762
K Prádelně 1
Praha 10, 106 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: