Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
srpna

Silent jóga se snídaní v parku vol. 2

Park pod Starými zámeckými schody

zpět na výpis akcí
 

Již podruhé vás Kunsthalle Praha & Silent Yoga Prague zvou na jógu se snídaní v parku.

Datum:29. 08. 19
Cena:250 Kč
Čas:08:00 - 09:30
Kategorie: sport|jóga

Představte si, že najednou posloucháte svůj dech, vnímáte každý svůj pohyb a plně prožíváte daný okamžik, a to třeba i v celkem rušném městském prostředí.
V parku Pod Starými zámeckými schody, naproti budoucí Kunsthalle Praha, si to opět vyzkoušíme při lekci silent jógy. Cvičí se se sluchátky na uších, ze kterých uslyšíte hudbu a zároveň hlas lektora. Díky sluchátkům se lépe ponoříte do vlastní mysli.

Přineste si vlastní jógamatky, pohodlné oblečení a klidně přibalte i teplejší ponožky. Lekce je vhodná i pro úplné začátečníky.

Úvodní meditaci hudebně doprovodí skladba Adély Součkové s názvem "On Earth awekening from restless dream".

Jóga v parku je součástí doprovodného programu Kunsthalle Praha k instalaci Exit the Loop Adély Součkové v rámci projektu Facade Project.

Lekce potrvá 75 minut (ti, kteří nebudou spěchat, mohou zůstat až 90 minut)
Rezervujte si své místo zakoupením vstupenky přes Eventbrite. Lekce 250,- (v ceně je zahrnutá zdravá snídaně po lekci a zapůjčení sluchátek)

V případě nepřízně počasí bude akce zrušena a vstupné bude účastníkům vráceno.

Park pod Starými zám...
Tel:
Pod Bruskou
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: