Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
října

51 států Evropy za 199 dní (Filip Mayer, Deník dobro...

Kavárna dobrodruha

zpět na výpis akcí
 

Jsme mladí a blázniví. Právě proto dělejme věci, které nikdo nečeká, které nikdo nikdy nezažil, a které se zdají být nesplnitelné.

Datum:04. 10. 19
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, cestování

V roce 2016 jsem se po operaci kolene nakazil embolií plic po předchozí trombóze. Bylo mi detekováno těžké poškození plic a 10% na přežití. Doktoři mně zakázali létat a bylo pravděpodobné, že nebudu moc létat do konce života.

Do nemocnice za mnou přišel Roman, kterému jsem řekl, že uděláme to, co nikdo před námi, ale že nemůžu létat. Znamenalo to jediné - navštívit všechny státy Evropy podle nejširšího pojetí hranic za půl roku. Nakonec jsme projeli 44 států karavanem a 7 jsme doletěli letecky. To vše nám trvalo 199 dní!

Překážky jsou od toho, abychom je překonávali. Tímto tripem bychom chtěli poukázat na to, že nejsou žádné překážky. Když jste nemocní, tak si cestu i tak najít můžete. Cestovat se dá vždy! Taktéž myšlenkou celého tripu je poukázat na to, že nehledě na kulturu či stát, tak jsme se všichni rovni. Všude na světě jsou lidé stejně dobří jako u nás!

PS:
Pravděpodobně se jedná o světový rekord. Guinessova kniha rekordů nám ho ale neuznala, protože jsme nejeli veřejnou dopravou, ale soukromou. Podle našich informací nikdo všechny státy Evropy za 199 dnů NIKDY NEPROJEL

Děkujeme všem partnerům za podporu.

Za celý tým cestovatelů,

Filip Mayer, Dobrodruh

Kavárna dobrodruha
Tel: 774 854 722
Seifertova 4
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: