Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
srpna

Víkendový bazar retro nábytku v Město Moře

Město moře

zpět na výpis akcí
 

Retro v Česku žije! Milujeme totiž věci s příběhem a už je jedno, jestli sáhnete po novém kousku v retro stylu nebo ho najdete na blešáku.

Začátek:03. 08. 19
Konec:04. 08. 19
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

My vám první víkend v srpnu můžeme nabídnout oboje. Zaháčkujte si tento víkend, přijďte k nám do Město . Moře a nezapomeňte si vzít rudlu, vozík nebo velké auto, protože s prázdnou neodejdete. A pozor. Cenově to bude velmi přijatelné. Budeme tu mít kultovky jako je Halabala nebo Jiroutek, bazarovky i nové věci v retro stylu.

A jelikož to máme rádi na pohodu, naše terasa bude přizpůsobena na rozjímání a přemýšlení o tom, kam s novými kousky. K tomu vám rádi nabídneme Plzeň, točenou limonádu, maso a zeleninu z grilu, dezert ke kávě a když přijdete hned od startu, budeme mít pro vás i snídani. Jednoduše řečeno, bude to takový sousedský bazar s jídlem a pitím.

A... Klidně s sebou vezměte děti. Nafoukneme skákací hrad, ať se zabaví a užijí si srandu s ostatními.

V sobotu trvá akce až do 22 hodin.

Město moře
Tel: 736 615 533
Přístavní 7
Praha, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: