Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
července

DOXíkův dětský den

Centrum současného umění DOX

zpět na výpis akcí
 

Otevřené výtvarné dílny k výstavě JIŘIČNÁ, vzducholodi GULLIVER a s divadelním představením PAPÍRRRR od Spielraum Kollektiv.

Datum:27. 07. 19
Cena:90 Kč
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Hry, Zábava, Kreativita

Několik výtvarných dílen rozmístěných po celém DOXu bude opět propojovat soutěž/nesoutěž, ve které bude mít každý šanci zvítězit. Jak vyhrát nad materiály, světlem a prostorem si naopak na různý způsob vyzkoušíte v rozmanitých dílnách k výstavám a prostorům Centra DOX. Odpočinout od čisté tvorby si budete moci u skvělého představení Spielraum Kollektiv s názvem PAPÍRRR. Interaktivní inscenace připravená pro dětského diváka ve věku od 5 do 10 let vznikla zkoumáním papíru a zvuku a účinkují v ní dva performeři a tři hudebníci (Tygroo). Dohromady pět – pět zastávek s inspirací světovým designem, udržitelnou architekturou a současným uměním!

Výtvarné dílny povedou lektoři centra DOX.

Pro děti od 5 let do 99 let.

Vstup: dospělý + dítě 90 Kč / další dítě 60 Kč

Zdarma k rodinnému členství.

Rezervace a informace: rodiny@dox.cz, 295 568 104

Rezervace a informace v den konání dílny: 295 568 123

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: