Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
července

4. pražský běh v červených šatech // 4th Prague Red ...

ROSA – Informační a poradenské centrum pro ženy...

zpět na výpis akcí
 

Připojte se všichni, oblečte si své nejlepší červené šaty a pomozte vybrat peníze na charitu!  

Datum:03. 07. 19
Cena:200 Kč
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: sport|běh a kolo, Benefiční

Ve středu 3. července 2019 budou pražští Hash House Harriers ve spolupráci s ROSA v ulicích Prahy pořádat 4. ročník běhu Red Dress Run.

ROSA poskytuje podporu a útočiště obětem domácího násilí.

Setkáme se 3. července v organizaci ROSA, v ulici Na Slupi 14, Praha 2 - v přízemí, v pasáži domu (měli bychom se sejít v 18:30 a vyrazit v 19:00).

(tramvajová zastávka Botanická zahrada, tramvaj 14,18,24)

Můžete se přímo na místě převléct a bezpečně si uložit věci, které by vám při běhu překážely. Běh začíná po registraci a bude krátký, vítáni jsou všichni bez ohledu na běžecké schopnosti, můžete běžet i jít pomalu.

Jakmile se všichni zaregistrují, vydáme se na trasu. Běh by měl skončit kolem 20:30.

Registrační poplatek činí 200,- Kč, tyto peníze obdrží přímo ROSA a přispějí na provoz azylového domu pro ženy, které jsou oběťmi domácího násilí, a jejich děti, dále na krizovou linku pro oběti násilí a poskytování odborného poradenství obětem trestných činů. Více informací o projektu naleznete na www.darujspravne.cz a www.darcovskasms.cz.

Podporu ROSA můžete vyjádřit také zasláním DMS nebo přímou platbou na sbírkový účet organizace, viz informace níže.

Oběti domácího násilí lze podpořit zasláním dárcovské SMS ve formátu „DMS ROSA“ na 87 777. Cena zprávy je 30 Kč a ROSA z této částky obdrží 28,50 Kč.

Organizaci ROSA můžete přispět také přímou platbou na sbírkový účet - 2848609349/0800.

Pokud se vám nepodaří se akce zúčastnit, zvažte prosím alespoň některou z těchto možností.

Jak již bylo řečeno, běh bude poměrně krátký, nebudeme závodit, takže se může zúčastnit kdokoliv. Pokud se k nám nemůžete připojit, alespoň nás prosím zastavte na ulici, až nás potkáte, a přispějte na dobrou věc!

Prosíme, abyste tuto akci sdíleli s co nejvíce svými přáteli, protože čím více lidí se zapojí, tím více peněz pro tuto prospěšnou organizaci můžeme získat.
 

ROSA – Informační a ...
Tel:
Na Slupi 14
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: