Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Festival vína s vinaři z Rhôny

Na břehu Rhôny - Výtoň

zpět na výpis akcí
 

Degustovat víno tváří v tvář vinaři, který jej vypěstoval a vyrobil, má vždy pro každého milovníka a znalce vín větší kouzlo a šmrnc.

Začátek:07. 06. 19
Konec:08. 06. 19
Cena:od 690 Kč
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: gastro|vinárny

Ochutnávat dobrá rhônská vína u nás můžete po celý rok. Na začátek června ovšem pro Vás chystáme něco speciálního. Osobně dorazí desítka vinařů a dva dny můžete spolu s nimi ochutnávat vína z jejich vinařství. Přijďte se s nimi seznámit a poznat jejich příběhy, nebo se jen bavit.

Degustovat víno tváří v tvář vinaři, který jej vypěstoval a vyrobil, má vždy pro každého milovníka a znalce vín větší kouzlo a šmrnc. A právě na to se mohou těšit návštěvníci našeho festivalu Fête Divine - fête du vine 2019 v parčíku na Výtoni, který se uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června. Každý z vinařů ve svém stánku představí svou produkci vín a osobně vás provede jejich ochutnávkou. Celkem k degustaci budou rozlévat zhruba stovku vín z Rhôny.

V ceně vstupenky je samozřejmě degustace všech vzorků prezentovaných vín od našich vinařů. Navíc každá zakoupená vstupenka je slosovatelná s možností vyhrát účast na podzimní cestě do Provence a navíc získáte originální festivalovou skleničku k degustaci a také katalog s plánkem festivalu.

Vína budou moci hosté nejen ochutnat, ale ve festivalovém stánku také nakoupit celé láhve za zvýhodněnou cenu. Nabídneme stylové občerstvení od kuchařů z našeho dejvického bistra. Kromě vína se bude rozlévat také čepovaný cidre z Bretaně nebo originální pastis. Zahraje živá hudba a místo bude i pro pétanque.

"Fête Divine" se dá přeložit jako božský svátek nebo slavnost a my věříme, že takový náš festival vína s vinaři z Rhôny opravdu bude.

Vstupenky na festival Fête Divine - fête du vin 2019 je možné ve všech našich pobočkách nebo také na e-shopu, případně v den konání na místě. Jednodenní vstupenka stojí v předprodeji 690,- Kč nebo na místě 790,- Kč. K dispozici jsou i zvýhodněné dvoudenní vstupenky za 1100,- Kč.

 

Na břehu Rhôny - Výtoň
Tel: 733 785 377
Na Hrobci 1
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: