Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
června

Pražské jaro #nasenaplavka / přímý přenos z DOXu

Pražské náplavky

zpět na výpis akcí
 

Přímý přenos koncertu trojnásobné držitelky Grammy Cécile McLorin Salvant. Koná se v rámci Pražského jara.

Datum:01. 06. 19
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|hudba

Přímý přenos unikátního koncertu v rámci hudebního festivalu Festival Pražské jaro / Prague Spring Festival trojnásobné držitelky Grammy pod širým nebem!

V rámci pořádání akce #nasenaplavka pro celou rodinu, kterou organizuje správce pražských náplavek, máte i vy možnost shlédnout přímý přenos koncertu Cécile McLorin Salvant - přímo na Smíchovské náplavce!

Krátce předtím, než Cécile McLorin Salvant vydala své druhé album WomanChild, kritik New York Times prorokoval: „Ač je širokému jazzovému publiku zatím neznámá, nebude to trvat dlouho.“ Jeho předpověď se bezezbytku naplnila. Toto její CD posbíralo celou řadu ocenění, včetně nominace na Grammy. Ve vítězství se jí sice podařilo nominaci proměnit až později, ale o to s větším úspěchem – v letech 2015, 2017 a 2018 získala Grammy za nejlepší vokální jazzová alba. Díky spolupráci s Pražským jarem přinášíme tento exkluzivní zážitek všem přesto, že koncert v DOXu je již vyprodaný.

Do jazzové nálady vás dostane živý koncert Petra Ernyei Quartet přímo na náplavce.

Příjemné posezení i občerstvení bude pro všechny návštěvníky zajištěno.

Přijďte si užít nevšední zážitek - přímý přenos na velkoplošnou obrazovku z koncertu Pražského jara přímo pod hvězdami!

Program:
18:00 – 19:30 Petra Ernyei Quartet živě,
20:00 – 22:00 Cécile McLorin Salvant & Sullivan Fortner (přímý přenos koncertu pořádaného v rámci Pražského jara v DOXu)

Pražské náplavky
Tel:
Hořejší nábřeží
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: