Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
května

Mikulášovy prázdniny

Werichova vila

zpět na výpis akcí
 

Spolek Kašpar open-air. Divadlo v Celetné hostuje u Werichů na zahradě s představením Mikulášovy prázdniny.

Datum:12. 05. 19
Cena:od 165 Kč
Čas:16:00 - 17:10
Kategorie: kultura|divadla

Na Kampě, u Čertovky, na zahradě Werichovy vily rozbije Mikuláš se svými spolužáky stanový tábor. Děti, vezměte své rodiče na představení Mikulášovy prázdniny, ať se společně připravíte na to, jak to možná bude vypadat v létě! Uvidíte skutečné stany s podsadou, dřevěné latríny, vlajkový stožár a další věci, které k dětským táborům neodmyslitelně patří.

Představení vytvořené podle předlohy známé stejnojmenné knihy, kterou napsal René Goscinny a nezaměnitelné ilustrace vytvořil Jean Jacques Sempé.

Hrají: Matouš Ruml, Petr Lněnička, Zdeněk Charvát, Aleš Petráš/Václav Jakoubek, Lukáš Jůza, Marek Němec, Milena Steinmasslová, Pavel Lagner

Režie: Filip Nuckolls / Kostýmy Jan C. Löbl / Scéna Pavel Kodeda / Hudba Dan Fikejz / Dramaturgie Lenka Bočková

Werichova vila
Tel:
U Sovových mlýnů 501/7
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: