Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
května

Festival Sněz tu žábu / Mange ta grenouille 2019

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Francouzské divadlo už popáté v Praze! Francouzská inscenace * koncerty * umělecké projekty * workshopy * současné drama * výstava * jídlo * víno

Začátek:10. 05. 19
Konec:12. 05. 19
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Festival Sněz tu žábu nabízí v Česku ojedinělou možnost seznámit se s nejzajímavějšími tendencemi v současném frankofonním divadle a zároveň vytváří prostor určený k setkávání a interakcím mezi českou a francouzskou kulturou.

Všechny akce, které se v rámci festivalu odehrají, jsou kompletně tlumočeny, a tedy přístupné v českém i francouzském jazyce.

Pátý ročník festivalu Sněz tu žábu se koná od 10. do 12. 5. 2019 v pražském Studiu ALTA a nabídne divákům v české premiéře oceňovanou francouzskou inscenaci (Collectif OS’O a režisér David Czesienski: TIMON/TITUS), dvě frankofonní hry poprvé přeložené do češtiny v podání českých režisérů a herců, prezentaci unikátního dlouhodobého uměleckého projektu, diskuzi s autory, workshop či audio instalaci.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
U Výstaviště 21
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: