Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
listopadu

Global Champions Prague Playoffs

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs se po roce vrací do pražské O2 areny.

Začátek:21. 11. 19
Konec:24. 11. 19
Cena:od 290 Kč
Čas:13:30 - 20:00
Kategorie: sport|ostatní

Vyvrcholení celoročních sérií Global Champions League a Longines Global Champions Tour se v Praze uskuteční od 21. do 24. listopadu 2019. Fanoušci si mohou zajistit vstupenky již od konce tohoto týdne – předprodej v síti Ticketportal startuje v pátek 8. března, ceny začínají už na 290 Kč.

Finále prestižní světové série Global Champions se po loňské úspěšné premiéře opět vrací do pražské O2areny.  Zcela jedinečný formát soutěže s názvem Global Champions Prague Playoffs přilákal loni do Prahy 32 tisíc diváků, další dva miliony fanoušků sledovaly přímé přenosy prostřednictvím televizních obrazovek a internetu. Barvy České republiky v této soutěži hájí tým Prague Lions. Letošní seriál absolvují ve složení Niels Bruynseels (Bel.), Gerco Schröder (Niz.), Anna Kellnerová (ČR), Marc Houtzager (Niz.), Wilm Vermeir (Bel.) a Marco Kutscher (Něm.). Není vyloučeno, že by se od července do týmu vrátil Aleš Opatrný, pro něhož je nyní hlavní prioritou příprava na týmovou olympijskou kvalifikaci. Z prvního kola v katarském Dauhá si český tým odvezl 15. místo.

Vyvrcholení soutěže Global Champions Prague Playoffs se letos uskuteční o pár týdnů dříve, konkrétně od 21. do 24. listopadu 2019. Vstupenky na galashow jdou do prodeje již v pátek 8. března. Stejně jako loni připravili organizátoři zvýhodněné balíčky na celý program, aby si milovníci parkurových soutěží mohli vychutnat všechny čtyři závodní dny.

„Snažíme se, aby byly vstupenky dostupné pro co nejvíce fanoušků, proto nejlevnější kategorie denních vstupenek začínají již na 290 korunách. Věříme, že se nám podaří k jezdeckému sportu přivést i nové příznivce,“říká Jan Andrlík, předseda organizačního výboru Global Champions Prague Playoffs a zároveň zástupce organizátora - Czech Equestrian Teamu. 

Ceny denních vstupenek v 1. kategorii, tedy do 1. patra O2 areny, se pohybují od 1290 Kč do 2190 Kč. Vstupenky do 4. patra lze zakoupit již od 290 Kč. 

Permanentky
Pro ty, kteří si chtějí užít všechny čtyři závodní dny jedinečné galashow světového pakuru, jsou připraveny permanentky od 1490 Kč. „Kupující v tomto případě obdrží balíček čtyř samostatných vstupenek. Ty jsou přenosné, kupující si tedy může užít celý čtyřdenní program sám, nebo se může o vstupenky podělit se svými blízkými či přáteli,” upřesnil Jan Andrlík.
 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: