Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

V neděli 28. 4. odpoledne Máme otevřeno! Vzneste se nad Prahu ve Vzducholodi Gulliver nebo vypijte si kávu na terase...

Datum:28. 04. 19
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Vzneste se nad Prahu ve Vzducholodi Gulliver, vypijte si kávu na terase, prohlédněte si schodiště Evy Jiřičné a instalace Kryštofa Kaplana, projděte se budovami DOX, DOX+ a školou architektury ARCHIP. Od dvou do šesti otevíráme zdarma.

Kromě aktuálních výstav vás čekají i dvě zajímavé události, v 16 hodin mimořádné vydání kulatého stolu novinářů (S)tisk doby na aktuální kulturní témata, v 17 hodin komentovaná prohlídka výstavy Tenze s jejím autorem sochařem Kryštofem Kaplanem a kurátorkou Terezií Zemánkovou. Kvůli omezené kapacitě si prosím místo rezervujte předem.

Již devátý ročník akce Máme otevřeno ukazuje kulturní rozmanitost a bohatství Sedmičky - a pokud některá část hlavního města může nést přívlastek Art District 7, je to právě Praha 7. Těšíme se na vás, Máme otevřeno!

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: