Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
dubna

Gril a pivo na Náplavce

Food Event

zpět na výpis akcí
 

Z prostor smíchovské náplavky se v sobotu 13.4. stane obří grilovací zóna, kde si všichni milovníci grilování a barbecue budou připadat jako v nebi.

Datum:13. 04. 19
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|občerstvení, festivaly

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat grilované selátko na rožni, steaky, burgery, žebra apod. Na své si však přijdou i ti, kteří masu dvakrát neholdují. Na ně čeká výběr grilovaných sýrů, zeleniny nebo vegetariánských burgerů. Kromě klasických, nám známých grilovaných pochutin budou na menu také peruánské, kubánské či gruzínské speciality. Vše se bude hojně zapíjet pivem. Na výběr bude z několika značek a druhů piv, rozhodně nebudou chybět ani čím dál více oblíbenější pivní speciály.

Celý den a atmosféru grilování podtrhne bohatý doprovodný program. Nenechte si ujít tento neobyčejný zážitek a přijďte se naladit se na grilovací sezónu a načerpat novou inspiraci.

Food Event
Tel: 776 312 538
Smíchovská náplavka
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: