Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
března

Slavnostní křest knihy „Velké ženy z malé země“

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Přijďte společně s autorkami knihu pokřtít a přivítat do knižního života.

Datum:06. 03. 19
Cena:350 Kč
Čas:16:30 - 19:30
Kategorie: poznání|knihy

Zveme vás na slavnostní křest knihy „Velké ženy z malé země“, který proběhne 6. března 2019 od 16.30-19.30 v prostorách Kongresového centra.

Eva Le Peutrec, světově známá architektka mrakodrapů, přiletí až z daleké Nové Kaledonie, aby knihu společně s námi pokřtila a slavnostně přivítala do knižního života.

Eva a další úžasné ženy, jejichž příběhy v knize najdete, se zapojí do zajímavé diskuse, ve které s námi nasdílí jistě i to, co v knize nenajdete. Jména těchto inspirativních žen vám postupně odtajníme, ale máte se na co těšit!

Jsme nadšeny, že akci organizujeme v prostorách Kongresového Centra. Můžete se těšit na příjemné prostředí, chutné občerstvení a samozřejmě nezapomenutelné zážitky. Vstupné 350 Kč. Pokud si chcete místo zarezervovat,
pište prosím na mrazova2808@gmail.com, kapacita je omezena.

A samozřejmě knihu si budete moci na místě zakoupit!

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: