Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

Den rekordů a zábavy pro všechny děti na Václaváku

HAIMA CZ, z.s.

zpět na výpis akcí
 

Kreslete obří tužkou, koukejte obřím krasohledem , získejte podpis populárních umělců a pomozte nám udělat rekord v délce zlaté stuhy.

Datum:16. 02. 19
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 20:15
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

Ještě jste se nerozhodli, co budete dělat v sobotu odpoledne? Přijďte si užít spousty zábavy a her na Václavák. Dejte si kafe, horkou čokoládu nebo čaj pod obří čajovou konvicí. Vytiskněte si památeční list na historickém knihtisku. Přijďte s námi navázat nejdelší zlatou stuhu v ČR jako výraz solidarity s onkologicky nemocnými dětmi.  Rozsviťte Václavák tisíci lampionů v jednu chvíli. Stuhy i lampiony k dispozici na místě. Setkejte se s Jirkou Mádlem a dalšími umělci na autogramiádě a celou dobu zpívejte s populárními kapelami, které pro vás budou hrát.

Kupte si šálu nebo čepici s logem DDO, vyfoťte se v ní, uložte fotku na Instagram s hashtagem #dendetskeonkologie a nechte si ji vytisknout u stánku PIXITO a přispějte tak desetikorunou na podporu onkologicky nemocných dětí. A pokud budete mít zájem, zúčastněte se besedy pro veřejnost v hotelu Ambassador na téma pozdní následky onkologické léčby dětí. Ty se mohou objevit i léta po jejím ukončení. Celý program: www.dendetskeonkologie.cz.

HAIMA CZ, z.s.
Tel:
Václavské náměstí - Můstek
110 00, www.den
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: