Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
března

Mladí ladí jazz

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

10. ročník Mladí ladí jazz je tady!

Začátek:30. 03. 19
Konec:30. 04. 19
Cena:od 350 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|hudba

Festival Mladí ladí jazz odstartuje 30. března v Divadle Archa fenomenální zpěvačka Andreya Triana, která do Prahy dorazí i s novinkou Life In Colour. Dalšími jmény letošního ročníku jsou například Alfa Mist, renomovaný britský multiinstrumentalista a producent, míchající jazz s alternativním hiphopem a soulem, i zcela neortodoxní holandský producent Jameszoo.

Během dubna představí pestré fúze i jazzpunkeři Edi Nulz, zpěvačka s latinskoamerickými kořeny Yarah Bravo či držitel Grammy Oran Etkin, který si přizve na pódium české hudebníky. Vedle hlavního města zavítá festival i do regionů.

Součástí festivalu Mladí ladí jazz je tradičně mezinárodní soutěž pro mladé talenty Jazzfruit či program dětských workshopů Mladí ladí dětem. Festival vyvrcholí opět velkým Open-Air koncertem na Mezinárodní den jazzu 30. dubna na Karlově náměstí.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: