Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
února

Týden ukázkových kurzů v Jahodě zdarma

Jahoda, o.p.s.

zpět na výpis akcí
 

Ukázkové kurzy vám umožní udělat si představu o jejich náplni a kvalifikovaně se tak rozhodnut, zda je budete vy nebo vaše děti navštěvovat trvale.

Začátek:04. 02. 19
Konec:08. 02. 19
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Kurzy

V týdnu od 4. do 8. února 2019 mají rodiče možnost vyzkoušet ukázkové hodiny všech kurzů pro děti i dospělé ZDARMA.

Aby nedošlo k tomu, že kurz, který si vyberete, nenaplní očekávání vaše nabo vašich dětí, budou v rodinném centru JAHODA probíhat ukázkové hodiny všech kurzů zdarma a až poté se mohou rodiče rozhodnout, zda kurzy uhradí a budou je navštěvovat nebo nikoli.

Rodiče s dětmi se tak mohou přijít podívat třeba na ukázkovou hodinu herny s prvky Montessori, hudební hernu s Didi, barevnou paletku, jógu, kuchtíky v kuchyni, legorobotiku, cvičení rodičů s dětmi, kurzy angličtiny, hula-hoop či geocaching.

I dospěláci se mohou těšit na ukázkové kurzy zdarma, a to na jógu, arte relaxaci nebo taneční hodiny.

Rezervaci je možné provést na mailu komunitni.centrum@jahoda.cz, na telefonu + 420 737 901 098 nebo prostřednictvím Facebook messengeru.

Více informací o celkové nabídce naleznete zde nebo na www.jahoda.cz.
FB stránka Komunitního rodinného centra JAHODA.

Jahoda, o.p.s.
Tel: 281 916 352
Vybíralova 969/2
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: