Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
prosince

Veganská Večeře (Vol. 38)

Café Na půl cesty

zpět na výpis akcí
 

Užijme si společně trochu pohody s veganskou večeří.

Datum:02. 12. 18
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: gastro|restaurace

Prosincová večeře je již od 16:00 z důvodu večerního koncertu a také abychom si trochu užili předvánoční pohody. Téma je samozřejmě vánoční, takže přineste řízky, chlebíčky, salát, cukroví atd. A pro zpestření poslední večeře tohoto roku si můžeme navzájem přinést malé dárečky, které si pak budeme losovat.

V neděli 2.12. se bude konat další z řady pravidelných komunitních veganských večeří organizovaných pražským sdružením Otevři oči. 


PRINCIP JE JEDNODUCHÝ: Něco veganského (tedy bez živočišných produktů) uvařte, upečte nebo nakupte a doneste v libovolném množství spolu se seznamem ingrediencí nebo ještě lépe s receptem a něčím na nabírání. Mělo by to být něco, u čeho příliš nevadí, když se konzumuje vystydlé.
Nebojte se dorazit, i když nevíte co uvařit. Vždy potěší i ovoce, zelenina nebo hotové výrobky z obchodů jako je třeba tempeh, tofu ... :)

Na místě budou připraveny talířky, příbory a místo, kam prosím ihned odkládejte nevyužívané nádobí, ať to cirkuluje :-)
Kdo má možnost, vemte si vlastní talířek a příbor. Odlehčíte obsluze nejen naší večeře, ale i Caféčka. 

Café Na půl cesty
Tel: 777913053
Pujmanové
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: