Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

Dny otevřených dveří v Lichtenštejnském paláci

Lichtenštejnský palác

zpět na výpis akcí
 

Tento objekt patřící Úřadu vlády ČR se pro návštěvníky otevírá při slavnostní příležitosti oslav 100. výročí založení Československa.

Začátek:27. 10. 18
Konec:28. 10. 18
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: poznání|památky

Lichtenštejnský palác, který leží na pražské Kampě, se může pochlubit jak poutavou historií, tak i řadou významným hostů. Dnes slouží především k reprezentačním účelům a při své návštěvě České republiky v něm pobývali například španělský král Juan Carlos s ženou Sofií, britská královna Alžběta II. či japonský císař Akihito s císařovnou Mičiko.

Tradičně se mohou návštěvníci těšit na komentované prohlídky v těchto slavnostních prostorách. V paláci si moci zájemci vychutnat nejen krásné interiéry a výhledy na Prahu z oken paláce, ale pro zajímavost bude pro veřejnost připraven i pohled na slavnostně prostřenou tabuli.
 
Prohlídky budou probíhat v organizovaných skupinách, přičemž jedna prohlídka potrvá přibližně 40 minut. Poslední prohlídka začíná v 17.00.

Lichtenštejnský palác
Tel: 111111111
Malostranské náměstí 258/13
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: