Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Festival Storytelling 2018

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Jaké podoby má vyprávění různě po světě? A jaký je vlastně směr českého storytellingu? 

Začátek:06. 10. 18
Konec:07. 10. 18
Cena:od 150 Kč
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: poznání|knihy

Jaké podoby má vyprávění různě po světě? A jaký je vlastně směr českého storytellingu? Je jen jeden nebo jsou pěšinky pro vyprávění příběhů u nás mnohé? A jak je pořádně prošlapat? Inspiraci nám můžou dát vypravěči ze zemí, kde je storytelling už známou součástí kultury. 

Během festivalu se vypravíme do světa příběhů hned několikrát a do hloubky. Nejdřív na workshopu se zahraničním lektorem, potom budeme křížem krážem napříč příběhy putovat po prostoru Cross clubu s vypravěči českými i zahraničními a zastavíme se až u vyprávění hlavního hosta festivalu.

Jak jsou na tom příběhy v roce 2018 u nás i ve světě si zažijete v sobotu a v neděli si o tom můžeme povídat u pozdní snídaně s diskuzí. 

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: