Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

Expospektiva

Expo 58 ART

zpět na výpis akcí
 

Architektonický skvost Expo 58 letos slaví 60 let. 

Začátek:27. 10. 18
Konec:28. 10. 18
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

Architektonický skvost Expo 58 letos slaví 60 let. Historie bývalé restaurace, jež byla součástí prezentace Československa na světové výstavě v roce 1958, ožije na letošním Designbloku. Komunikační agentura Havas Prague, která v budově sídlí, připravila na 27. a 28. října vzpomínkový projekt Expospektiva.
 
Projekt bude oslavovat to, co Expo 58 dodnes reprezentuje, tedy inovativnost, design a kreativitu. Veřejnost se může vrátit v čase díky nábytku v bruselském stylu, dopravním prostředkům z 50. a 60. let a dobovým fotografiím. Teoretik designu a architektury Adam Štěch na přednáškách vysvětlí, v čem spočívá kouzlo bruselského stylu. Zpět do současnosti dostane účastníky přehlídka nejkreativnějších reklam z prestižního festivalu Cannes Lions. A kdo bude chtít nakouknout do budoucnosti, může prozkoumat technologii 3D tisku.

Expo 58 ART
Tel:
Letenské sady 1500/80
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: