Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Radnice dokořán 2018

Staroměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Prague City Tourism Vás zve na 4. ročník oslav výročí založení Staroměstské radnice v Praze. 

Začátek:13. 09. 18
Konec:18. 09. 18
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: poznání|památky

Prague City Tourism Vás zve na 4. ročník oslav výročí založení Staroměstské radnice v Praze. Přijďte ve dnech 13. – 18. září a prohlédněte si (nejen) Staroměstskou radnici jako nikdy předtím!

Zavítáte do reprezentačních sálů Staroměstské radnice a jejího podzemí, zcela výjimečně si prohlédnete svatební síně a budete moci sestoupit i do kanalizace pod radnicí. Mimořádnou součástí prohlídky budou běžně nepřístupné sklepy radničních domů na Malém náměstí a unikátní podzemní tunely mezi radničními budovami, otevřou se netradiční vyhlídky na náměstí i čerstvě zrestaurovaný mechanismus orloje. Navštívíte Rezidenci primátora, bývalou Andělskou kolej i Novoměstskou radnici.
Součástí programu budou bloky tematických přednášek (rekonstrukce věže radnice, osobnosti z dějin, architektura), hudební vystoupení (populární i chrámová hudba) i speciální akce (odhalení oltáře). Mimořádný program bude patřit i dětem.


Radnice dokořán 2018 se koná pod záštitou primátorky hlavního města Prahy Adriany Krnáčové, radního pro kulturu hlavního města Prahy Jana Wolfa a starosty městské části Praha 1 Oldřicha Lomeckého.

Akci pořádá Prague City Tourism ve spolupráci s Magistrátem hlavního města Prahy. Na realizaci akce se podílí Úřad městské části Praha 1, Pražské vodovody a kanalizace, Novoměstská radnice a Galerie Ambit.

Staroměstská radnice
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: