Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Společně s Ministerstvem zemědělství vás srdečně zveme na druhý ročník akce Dožínky na Letné.

Datum:08. 09. 18
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Společně s Ministerstvem zemědělství vás srdečně zveme na druhý ročník akce Dožínky na Letné. 

 

Druhý ročník největšího farmářského trhu v Praze se uskuteční v sobotu 8. září na Letenské pláni. Připraven je pestrý program jak pro děti, tak pro dospělé.

 

Hlavní cíl akce Dožínky na Letné je podpora zemědělství, agroturistiky, folkloru, tradice a historie. Na Letenské pláni je pro návštěvníky připraven jeden z největších farmářských trhů, jaké kdy Praha zažila, poukazující na každodenní činnost a plody práce farmářů. Můžete se těšit na prezentaci jednotlivých zemědělských svazů, vystoupení folklorních souborů z celé České republiky, bohaté ochutnávky českých a moravských vín, ukázky historické zemědělské techniky, prohlídky Národního zemědělského a Národního technického muzea zdarma. 

Dožínky na Letné 2018 pořádá Zařízení služeb Ministerstva zemědělství.

 

Máte hravého ducha a chuť objevovat? Pojďte si prožít novou vzdělávací zážitkovou hru do Národního zemědělského muzea. Zajímá vás, jak vzniká žitná placka od A do Z? Procházejte, pátrejte, získávejte nové poznatky a vědomosti nejen ze světa zemědělství. ProŽito bude mít premiéru právě při Dožínkách.

 

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 322
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: