Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
srpna

Teatr Novogo Fronta

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Teatr Novogo Fronta pochází ze St. Petersburgu v Rusku, kde byla tato divadelní společnost založena v roce 1993.

Datum:14. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Teatr Novogo Fronta pochází ze St. Petersburgu v Rusku, kde byla tato divadelní společnost založena v roce 1993 Irinou Andreevou a Alešem Janákem. Jejich první práce vycházely z experimentu na poli vztahu mezi tělem umělce - jediného materiálu užívaného umělcem - a prostorem kolem něj. První představení "Vremja Dujak" (Hloupý Čas, 1994) bylo uvedeno na jejich prvním evropském turné a jeho tématem byl strach z toho, co může přinést budoucnost v Rusku. Po úspěchu inscenace a celého turné se TNF usadil v Praze, kde do dnes připravuje a realizuje své ojedinělé inscenace.

- (ne)oficiální klaunská historie lidských omylů.
- Nic, nic a zrazu
- Uprostřed ničeho se objeví něco.
- S menším či větším, přičiněním vlastním i cizím to neustále roste a roste. Jenomže kam? Je to vlastně smutné, ale klaun se směje.
- Pouliční inscenace Iriny Andreevy je humorným zobrazením lidských slabostí v průběhu času.

Cross Club
Tel:
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: