Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Výstava pro všechny smysly

Botanická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Nejsi nikdy sám aneb tajemství symbiózy. Botanická zahrada hl. m. Prahy vás zve na tradiční výstavu pro všechny smysly.

Začátek:12. 10. 18
Konec:04. 11. 18
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Živé organismy mezi sebou v přírodě vytvářejí různorodé vztahy a vazby. Jaké jsou a jak fungují? To prozradí letošní výstava pro všechny smysly, kterou poprvé připravuje Botanická zahrada hl. m. Prahy v mezinárodním týmu v rámci evropského programu Erasmus+. Ke spolupráci přizvala kolegy z botanických zahrad z Polska, Maďarska a Švédska. Výstava je unikátní tím, že si návštěvníci exponáty prohlédnou nejen zrakem, ale doslova ji zažijí všemi smysly. I díky speciálnímu zvukovému průvodci se promění v neobvyklý zážitek. Víte, jak voní parazitická rostlina s největším květem na světě – exotická raflézie? Přijďte si přivonět do trojské botanické zahrady od 12. do 4. listopadu denně od 9.00 do 17.00 hodin. Výstava se koná ve výstavním sále v Ornamentální zahradě.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: