Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Patronka vinice sv. Kláry slaví svátek 12. srpna. Přijďte oslavit její velký den v piknikovém duchu.

Datum:12. 08. 18
Čas:11:00 - 21:00
Kategorie: gastro|ostatní

Patronka vinice sv. Kláry slaví svátek 12. srpna. Přijďte oslavit její velký den v piknikovém duchu. Čím jiným si připíjet než vínem z vinice sv. Kláry? K němu vyzkoušejte některý z piknikových setů.

Ve vinotéce sv. Kláry to bude sýrový balíček, v bistru Botanická na talíři vás čeká veganská varianta a občerstvení v Ornamentální zahradě nabídne verzi pro masožravce. Chystáme i lehčí občerstvení, kde hlavní roli bude hrát sezonní zelenina, sýry a čerstvé bylinky.

Jaká vína jsou pro piknik nejvhodnější?  Naše lahve uzavřené skleněnými uzávěry už určitě znáte, ale teprve na výletě, pikniku a mimo civilizaci je oceníte. Kromě jednoodrůdových vín vyzkoušejte i některá z našich cuvée – aktuálně tady pro vás máme Rulandské šedé s Rulandským modrým, trojkombinaci Ryzlink rýnský + Sauvignon + Muškát moravský nebo růžové cuvée Rulandské modré + Modrý Portugal.

Na správné oslavě by rozhodně neměli chybět ani bublinky. Modrý Portugal nebo Rulandské šedé v perlivé variantě jsou na piknik jako dělané. Obě vína jsou krásně svěží a skvěle doplní všechny piknikové sety.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: