Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
srpna

Sochařský workshop a komentované prohlídky výstavou ...

Botanická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Zajímá vás, jak vznikají sochy z kamene? Nebo jak žijí sochaři v umělecké komunitě Tengenenge (Zimbabwe)?

Začátek:04. 08. 18
Konec:05. 08. 18
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

V rámci výstavy Afrických soch pořádáme Sochařský workshop a komentované prohlídky, přijďte to tedy zjistit.
Účastníky workshopu budou provázet akademický sochař Jan Kyncl a zimbabwská sochařka Maudy Muhoni, sochat se bude z hadce, je to stejný kámen, který používají sochaři v umělecké komunitě Tengenenge, odkud pocházejí u nás vystavené sochy. 
Navíc v sobotu i v neděli se můžete dozvědět spoustu zajímavých informací o sochařské komunitě Tengenenge, o životě sochařů, jejich práci, rodině i dětech a zkrátka vše, co vás o sochách zajímá, v rámci komentovaných prohlídek, po oba dva dny vždy od 11 - 15 hodin, sraz zájemců v místě workshopu.
Workshop se nám velmi rychle zaplnil, ale pokud si chcete sami sochu vysochat, máme na workshopu ještě pár volných míst, přihlaste se na sochy@africkesochy.cz Sochat se bude ve Stráni v blízkosti výstavy Afrických soch. Na komentované prohlídky si rezervovat místo nemusíte.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: