Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Miss Hanoi - Premiérový víkend

FALCON a.s.

zpět na výpis akcí
 
Tip

V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Vraždu v jejím srdci řeší policistka Anh.

Začátek:09. 08. 18
Konec:12. 08. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka HIEN, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý JAN POLANSKÝ. Vrah byl jako nezletilý umístěn do výchovného ústavu, odkud ho po dovršení plnoletosti právě pustili. Krátce poté je nalezen mrtvý.

Na místo činu přijíždí z okresní kriminálky zkušený vyšetřovatel kapitán KŘÍŽ, který není vůbec nadšený, když dostane k ruce místní policistku vietnamského původu ANH. ANH musí překonávat nejen předsudky těch, kteří nepřijali fakt, že Vietnamka může dělat policistku, ale i tlak ze strany vlastní rodiny, která se také nesmířila s výběrem jejího povolání. Do toho KŘÍŽ navíc zjišťuje, že Anh má až podezřele blízko k rodině oběti.

Režie: Zdeněk Viktora
Scénář: Zdeněk Viktora, Adéla Kabelková, Marek Grajciar
Kamera: Aleš Hart
Hudba: Jiří Hájek
Hrají: Ha Thanh Špetlíková, David Novotný, Ján Jackuliak, Miroslav Hruška, Jiří Kocman, Radim Madeja, Jan Maršál, Natálie Topinková, Miro Mráz, Sofie Viktorová, Marek Grajciar, Jiří Weberschinke, Zdeněk Viktora

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: