Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
července

Obrovský kuličkový bazén v Metropoli Zličín

Metropole Zličín

zpět na výpis akcí
 
Tip

Letní dovolenou u moře už máte za sebou a další je v nedohlednu? Nezoufejte. 

Začátek:28. 07. 18
Konec:19. 08. 18
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Letní dovolenou u moře už máte za sebou a další je v nedohlednu? Nezoufejte. Metropole Zličín si pro vás připravila unikátní atrakci, při jejíž návštěvě si i za špatného počasí budete připadat jako na Havaji.
V hlavní pasáži před vstupem z parkoviště si od 28. července až do 19. srpna od 9.00 do 21.00 hodin mohou zaplavat všichni věrní zákazníci v desetimetrovém bazénu naplněném 66 000 balonky. Relaxační plážová lehátka na ochozu poslouží k odpočinku a fotostěna s letními rekvizitami k zaznamenání hezké vzpomínky. O nepřetržitý dohled nad pomyslnou pláží se postará plavčík.
Chybět nebude ani bohatý doprovodný program. Malým návštěvníkům se každou sobotu od 15.00 do 18.00 hodin postarají o zábavu animátoři. Čeká je výroba havajského náhrdelníku, malování na obličej, atraktivní soutěže a mnoho dalších aktivit. Kompletní exotickou atmosféru navodí DJ. První a poslední víkend si navíc můžete odnést památku v podobě fotografie v havajském stylu.
Po celou dobu akce se můžete zúčastnit soutěže na facebookových stránkách Metropole Zličín o nejvtipnější selfie z bazénu. Porota každý den vybere 5 šťastlivců a odmění je 2 lístky do Cinema City na libovolný film.
Pro registraci do věrnostního programu vám budou během provozu bazénu k dispozici hostesky. Zápis je rychlý, jednoduchý, nic nestojí a přináší spoustu zajímavých výhod. Více informací o věrnostním programu najdete na: https://www.metropole.cz/loyaltyprogram.

Metropole Zličín
Tel: 226 081 540
Řevnická 121/1
Praha 5, 155 21
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: