Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
července

Bach a jóga na střeše Lucerny

Střecha Lucerny

zpět na výpis akcí
 
Tip

Vybrané lekce budou probíhat za živého doprovodu Bachových suit v podání violoncellisty Viléma Vlčka.

Datum:31. 07. 18
Cena:300 Kč
Čas:07:00 - 22:00
Kategorie: sport|jóga

Poslední červencové úterý pořádáme na střeše Lucerny den plný jógy vedený lektory, které nám pomohla vybrat Klára Pokorná. Vybrané lekce budou probíhat za živého doprovodu Bachových suit v podání violoncellisty Viléma Vlčka. 

Čeká nás 8 lekcí s různými lektory, viz harmonogram na naších FB stránkách. Lekce jsou určeny pro širokou veřejnost a míst by měl být dostatek. Pokud ale chcete mít rezervaci jistou, prosíme Vás o závazné přihlášení na konkrétní lekci či lekce na info@strechalucerny.cz – a vyčkejte na potvrzení. Vstupné 300,- Kč zaplatíte před lekcí.

Vstup ze Štěpánské naproti vstupu do Velkého sálu, zvonek Střecha Lucerny. Páternosterem do 4. patra a do 5. pěšky. Podložky s sebou. Lekce jsou English friendly.

Střecha Lucerny
Tel: 775224086
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: