Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
července

Přestupkáři / Bezdomovectví v ženské roli

Přestupní stanice

zpět na výpis akcí
 

Cyklus Přestupkářů pokračuje druhým ročníkem!

Datum:17. 07. 18
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Cyklus Přestupkářů pokračuje druhým ročníkem! 
Kdo jsou Přestupkáři? Lidé, kteří sdílí svou ojedinělou životní zkušenost a předávají dále výjimečné zážitky. Jsou to obyčejní lidé, kteří nejsou odborníky na dané téma a proto narušují bariéru mezi posluchači a vypravěčem. Cílem sdílení zkušeností je nabídnout jedinečnou možnost veřejnosti, aby se s tématem seznámila a zeptala se na vše, co jí zajímá. Letos pro vás navíc chystáme ještě doplňující Přestupkářskou novinku! #staytuned

První téma, které celý letní cyklus odstartuje, je bezdomovectví. Jaké to je prožít léta v mrazu, bez základních potřeb, jídla, vody a bezpečného místa? Jak tuto dobu prožívá žena, která je navíc v mnohem ohroženější situaci? A jak těžké je dostat se z toho všeho ven?

Ivanka, která na ulici prožila většinu života, se svěří svými zážitky a strnitou cestou. Její zkušenosti jsou hraniční a sdílení stále ještě bolestivé, ale končí šťastně. Podařilo se jí postavit na vlastní nohy, mít život ve svých rukou a o svém příběhu dokáže mluvit dále. 

Přestupní stanice
Tel:
Chelčického 17
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: