Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
července

Festival Nultý bod 2018

Festival Nultý bod

zpět na výpis akcí
 

Jubilejní 10. ročník Mezinárodního festivalu Nultý bod.

Začátek:16. 07. 18
Konec:21. 07. 18
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: kultura|ostatní

Jubilejní 10. ročník Mezinárodního festivalu Nultý bod proběhne od 16. do 21. července 2018 v prostorách Divadla v Celetné, ve Veletržním paláci Národní galerie, v Divadle Kampa a ve Werichově vile. Tématickou linií letošního ročníku je intimita. Nultý bod je festivalem, který do Prahy pravidelně přiváží to nejzajímavější ze současné zahraniční tvorby na poli cross-over projektů se zaměřením na taneční, fyzické, loutkové a vizuální divadlo.  Ve svém zahraničním programu letos představí celosvětově oceňovaný projekt Pour kanadské tanečnice a choreografky Dainy Ashbee, italsko-anglickou dvojici Igor & Moreno s představením Idiot Syncrasy a španělského loutkaře a performera Davida Espinosu s minimalistickým My Great Work. V programu nebudou chybět ani čeští umělci. V prostorách Divadla v Celetné se představí  multimediální projekt Soni Ferienčíkové, Márii Júdové a Alexandry Timpau nazvaný Everywhena Spitfire Company s jejich magickými Constellations II. Program doplňuje na Kampě uváděný rapový muzikál Miřenky Čechové a Martina Tvrdého Miss AmeriKa či Jan Bárta se svou performance Pitch. Letošní novinkou festivalu je hudební program v zahradě Werichovy vily kurátorovaný DJkou, aktivistkou a rozhlasovou reportérkou Mary C. Mezi vystupujícími hudebníky je například britská producentka Sasha Perera se svým projektem Perera Elsewhere či surreálný ambient kolumbijské umělkyně Lucrecie Dalt. Kompletní program najdete na stránkách www.nultybod.cz. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji GoOut.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: