Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
července

Letní kino: Tahle země není pro starý

Letní kino Výstaviště

zpět na výpis akcí
 

Na Výstavišti se i letos otevřelo letní kino v Praze. Letní kino je tentokrát na Křižíkově fontáně a promítá se od středy do soboty.

Datum:15. 07. 18
Cena:99 Kč
Čas:21:30 - 23:30
Kategorie: kultura|kina

Původně si chtěl Lleywelyn Moss (Josh Brolin) v noci jenom zalovit. Jenže v místech, kde se prázdná pustina dělí díky hraničním kamenům na Texas a Mexiko, měl „štěstí“ na jiný úlovek. Mezi zkrvavenými těly v rozstřílených autech leželo několik balíků čistého heroinu a dva miliony dolarů v hotovosti. Neodolal pokušení a započal tím zběsilou štvanici na sebe i svoji mladou ženu. V jejich stopách se vydává stárnoucí šerif Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones), který ví, že pokud dvojici nenajde dřív než profesionální zabiják Anton Chigurh (Javier Bardem), bude s nimi zle.

Letní kino Výstaviště
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: