Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
listopadu

TEDxPrague 2018

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Krok dopředu, pokrčit kolena, nadechnout se, zavřít oči a … překulit se.

Datum:10. 11. 18
Cena:1 880 Kč
Čas:09:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Krok dopředu, pokrčit kolena, nadechnout se, zavřít oči a … překulit se.

Kdy naposledy jste udělali kotrmelec? Jen tak, pro radost? Kotrmelce vám možná zamotaly hlavu i život - třeba náhlý konec dlouhého vztahu nebo prozření, že kariéra, kterou roky budujete, vlastně není pro vás. Jak jste se s tím poprali? Jak vás to změnilo a ovlivnilo váš přístup k životu?

Někdy nás – snad z ničeho nic – přepadne náhlá, nečekaná a často radikální změna. Dotkne se lidské společnosti jako celku, ekonomiky, politiky, životního prostředí, vědy nebo umění. Zasáhne do našich soukromých i profesních životů, ovlivní naše sny, hodnoty a plány. Ne náhodou s námi takové změny - stejně jako fyzické kotrmelce –mohou zahýbat vpřed i vzad. Pozitivním i negativním směrem.

Kotrmelce mohou proměnit celý svět nebo jen to, jak ho subjektivně vnímáme. Je to i ta rozverná záležitost, která nám symbolizuje hravé dětství. Něco, co už jsme zapomněli. Maličkost, díky které dokážeme žasnout a objevovat svět dětskýma očima.

Ať už jsou jakékoliv, kotrmelce se neobejdou bez změny postoje, jisté dávky úsilí a špetky kuráže. Je potřeba ponořit se do nich tělem i duší a udělat krok do neznáma. Nebývá to snadné, ale vynoření se “na druhé straně” může být i zábava! Ocitnout se hlavou dolů nám přinejmenším aspoň na chvíli umožní změnit úhel pohledu.

Pojďme prozkoumat pár kotrmelců společně!

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: