Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
srpna

Letní kino: The Dark Knight

U Bukanýra House Boat Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Christian Bale se pod režijní taktovkou Christophera Nolana vrací v roli Bruce Waynea, který v kostýmu netopýřího muže Batmana pokračuje v boji. 

Datum:15. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:21:30 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Akční dobrodružná fantasy v režii Christophera Nolana navazuje na film Batman začíná a Christian Bale si v ní zopakoval roli Batmana/Bruce Waynea v nekončícím boji se zločinem. Wayne v kostýmu netopýřího muže jde spolu s poručíkem Jamesem Gordonem (Gary Oldman) z Gothamské policie po králi zločinců Jokerovi známého podle symbolu - hrací karty s žolíkem - kterou zanechává na místech činu.

Vtipálek s prořízlou tváří (Heath Ledger) má tentokrát v plánu Batmanovi dokázat, že slova Gotham a mír nikdy nebudou stát v jedné větě vedle sebe. Na uvolněné místo po bývalém králi místní mafie usedá Sal Maroni (Eric Roberts) a přebírá vládu nad většinou gangů v Gothamu. Na scéně se rovněž objevuje nový státní návladní Harvey Dent (Aaron Eckhart), který by rozdanými kartami (i s žolíkem v balíčku) mohl pořádně zamíchat...

U Bukanýra House Boa...
Tel:
nábřeží L. Svobody
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: