Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
června

ING Bohemia Soccer Cup

Bohemia Soccer Cup

zpět na výpis akcí
 

4. ročník ING Bohemia Soccer Cup se koná již tuto neděli. Na 50 týmů mladých fotbalistů čekají napínavé souboje a bohatý doprovodný program s ING Bank

Datum:17. 06. 18
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Sport, Zábava

Již tuto neděli 17. června se koná čtvrtý ročník mezinárodního mládežnického fotbalového turnaje ING Bohemia Soccer Cup. Turnaj je určen pro věkové kategorie od 7 do 13 let. Ve sportovním areálu SK Střešovice 1911 na Praze 6 poměří své síly celkem 50 týmů z Česka, Německa nebo Slovenska.

Bohemia Soccer Cup není jen běžný fotbalový turnaj, mladým účastníkům i divákům nabídne bohatý doprovodný program s řadou vzdělávacích a zábavných aktivit. Patrony turnaje se staly bývalé i současné fotbalové hvězdy Pavel Horváth, Marek Bakoš a slovenský reprezentační gólman Matúš Kozáčik. Záštitu nad turnajem převzal starosta Prahy 6, Ondřej Kolář.

Hlavním partnerem této populární série je nově ING Bank Česká republika, která tímto vyjadřuje jak podporu mládežnického sportu, tak osvětu formou finančního vzdělávání dětí. Během šampionátu se můžete těšit nejen na spoustu sportovních zážitků, ale také na zajímavý doprovodný program obohacený spoustou finančních her a soutěží.

Bohemia Soccer Cup
Tel:
SK Střešovice 1911
Cukrovarnická 62, Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: